bun venit/ smit_93_09
Principala | Catalog de articole | Inregistrare | Login
Menul site-ului
Categoriile sectiunii
Articolele mele [8]
Statistica

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Forma intrarii
Principala » Articole » Articolele mele

50cent

50 Cent (N. 6 iulie 1975) Este ONU rapper american, adevarat semnatura SAU PE Curtis James Jackson III, Născut version Queens (New York). Un ajuns cunoscut English principiile întreaga Lume albumul de debut SAU DE, Get Rich or die tryin ", Îngrijire, albumul "Impreuna" Cu cel de-al doilea al Sau, Masacrul, Sa vândut în 21 de peste de milioane de exemplare, câştigând numeroase distincţii. Născut în Jamaica de Sud, Queens (ONU DIN Cartier DIN New York), de 50 de Centi o inceput sa facă trafic de droguri la vârsta de 12 ani, în epidemia de droguri DIN '80.crack epidemie. Dupa ce o renunţat la Lumea drogurilor pentru o urma o Cariera de vândut In-hop, ONU Fost împuşcat de 9 ORI, anul 2000.După în CE o lansat albumul "Guess Who's back?" Version anul 2002, de 50 de Centi O Fost descoperit de Către Eminem Cu o ŞI semnat Interscope Records. Cu ajutorul lui Eminem ŞI Dr. Dre- De îngrijire a Mare Produs SAU Primul succes comercial-a devenit unul dintre CEI Mai Bine vânduţi rapperi Lume DIN. În anul 2003, Casa ONU, fondat SA de dicuri G-Unit Records, Semnat Nivelul ro Artisti de succes ca Young Buck, Lloyd Banks, SI Tony Yayo. 50 de Centi sa angajat în Cu litigiu rapperi CA Ja Rule, Joc ŞI Fat Joe. De asemenea, o intrat SI, în cinematografie, apărând în semi-autobiograficul Get Rich or die tryin " În anul 2005, Acasă Viteazul, în 2006, Urmand SI CA, în anul 2008, în Righteous Kill.

Cuprins

[ascunde]

[modifică] Viata ŞI Cariera Muzicală

[modifică] Trecutul SAU

50 Cent, Curtis Jackson III, o crescut în Jamaica de Sud, Queens - New York City. O Fost crescut de mama sa-Sabrina, de îngrijire la născut la vărsta de 15 ani, în tatălui.Sabrina grupa A, O traficantă de droguri, la crescut pe Jackson Pană ONU impliniti vârsta de 8 ANI, cand o Fost omorâtă - 1983. La 23 de ani in momentul respectiv, Si-o pierdut cunoştinţa dupa ce Agricultura Mancare & Agricultura Mancare & Agricultura Mancare & bautura SA IA Fost otrăvită. O Fost lăsată SA Moara Cu gazul pornit Inchise si ferestrele. Dupa moartea ei, Jackson a un mutat ONU o Fost la bunicii sai Alături de unchi ŞI CEI 8 Vanzare mătuşi bere. ISI aduce aminte: "Bunica mea mi-O ZIS," Mama ta Nu se întoarce Acasă Mai Nu sinus versiune. Mai întoarce sa te ia de aici.Vei STA Cu Noi, de acum inainte ". Atunci am inceput sa mA obişnuiesc Cu Viata de strada O Pisica de cât.Jackson crescut Cu verişorul SAU Mai Tânăr, Michael Francis, de Servicii Medicale căpătat porecla ONU "25 Centi" Francis canta rap semnatura de sub Scena ". Cinci doua "Jackson, un inceput ONU. Sa boxeze la vârsta de 11 ani.La 14 ANI, vecin al ONU ONU deschis o sala de box pentru tinerii DIN zona" Cand era la Nu Şcoală., Antrenam mA la Sala, SAU vindeam droguri ", ISI aduce aminte anilor La mijlocul anilor '80., intrat o versiune competiţia Olimpica de Juniori ca boxer amator aminteşte cotate ISI.:" Am Fost competitiv În Inel, SI competitiv hip-hopul Este de asemenea ... Cred ca rapperii se antrenează ŞI EI CA boxerii, pentru CA EI SA SE simtă CA ŞI AR cum Fi Campionii "La vârsta de 12 ani., Jackson a inceput un O SA O facă trafic de narcotice cand bunicii sai credeau ca Este la Şcoală dupa- masa Ducea, de asemenea., SI arme ŞI droguri la Şcoală versiune Clasa. ONU XXI-a, Fost Prins de detectoarele de metal La Liceul "Andrew Jackson" - A DAT la momentul de cursului DE SCHIMB euro ONU, "M-am simţit jenat ca pacta sunt Fost arestat English Acél Mod ... dupa ce am Fost arestat, am renunţat sA mA ascund.Îi Mai spuneam bunicii (Foarte deschis), "Vand" droguri. În 29 Iunie 1994, Jakcson o Fost arestat pentru complicitate la vinderea de "bile" de cocaină unui ofiţer de politie. ONU Fost Nou arestat DIN, 3 săptămâni Mai târziu Cand Politia ia percheziţionat Casa si o gasit heroină, Zece Doza de cocaină, SI o arma. O Fost condamnat la o pedeapsă de la 3 la 9 ani de închisoare, Dar O SA reuşit ispăşească şase LUNI de temniţă English, Nivelul reuşit sa primească o diplomă de absolvire ŞI liceului ONU. Jackson un ONU CA DE SCHIMB cursului de euro Nu o consumat cocaină, Doar o vândut-o. A inceput sa folosească porecla 50 de Centi, ca o metaforă pentru "Schimb-Schimbare" (mărunţiş in limba curentă). Sub semnatura ONU Fost luat de la Kelvin Martin, jefuitor al ONU anilor '80, cunoscut privata privata privat Numele de "50 Cent". ONU Jackson ALES această poreclă "Pentru ca Spune vorbeşte de la sine pacta sunt acelaşi Vârful de persoană cum era 50 cent.Mă descurc principiile orice Mijloc necesar .."

[modifică] 1996-2000: Începutul Carierei

50 de Centi retouched.png

50 de Centi o inceput sa cânte rap subsolul unui Prieten English, o Nivelul folosit platanele pentru ONU înregistra instrumentalele. În anul 1996, Un Prieten de-al IA SAU Ro cunoştinţă Cu Jam Master Jay de la Run-DMC, de îngrijire de Abia ISI organizarea labelul SAU Jam Master Jay Records. Jay la învăţat cum sa numere măsurile, sa scrie refrenele, căntecelor Structure, cum Si Sa album ONU producă. Aparitie Prima oficială o lui de 50 de Centi O Fost Intr-o melodie pe Nume "React" ONU formaţiei Onyx, melodie de îngrijire Fost ONU Lor inclusa pe albumul "Shut em" Jos versiune "DIN 1998.Ia dat lui de credit Master Jay pentru influenţa îngrijire avut oo asupra abilităţii de Vanzare de-a compune piese de succes, albumul lui Jay-ONU. Produs Primul lui Al 50 de Centi, Nu de Servicii Medicale ONU Fost niciodată lansat în 1999,. dupa ce o plecat de la Jam Master Jay , ONU Fost remarcat de producătorii Trackmasters (înregistraţi VANZARI Cu acreditate Cu discul de Platina), ulterior semnând contractul ONU Cu o casa de discuri de renume - Columbia Records Trimis de studio L-au Intr-DIN DIN ONU din New York,. ONU Nivelul înregistrat 36 de melodii în 2 săptămâni Optsprezece DIN Elemente Fost UA incluse pe albumul. lansat SAU Neoficial, "Power of the Dollar" version anul 2000. Popularitatea lui de 50 de Centi ONU inceput dupa lansarea single-ului succes de, Si-n acelaşi Timp controversat, "Cum sa Rob", compus de îngrijire la jumatate de oră version In drum spre Studioul Piesa explică, Benzi desenate Intr-ONU mod, AR cum jefui el Artisti famoişi. O idee de îngrijire explicat se află la Baza piesei: ". pacta sunt servanda multi Artisti la acest Abel, trebuie sa te separi de ceilalţi FEL SAU Intr-altul pentru ONU ONU "Rapperii Jay-Z deveni relevante., Big Pun, DMX, SI Wu-Tang Clan replicat" au pair ", Nas IAR , de Servicii Medicale ONU Piesa primit un pozitiv ONU al ONU, la invitat pe 50 de Centi Intr-ONU de îngrijire turneu SAU promova albumul "Nostradamus". Single-ul de îngrijire urma sa-Ti-Ti-ţi fie ruşine ruşine ruşine epoca lansat "Thug Love "Copilul versiunea Colaborare Cu Destiny's, Insa Cu doua Zile inainte de o Fi Videoclipul filmat, de 50 de Centi o Fost împuşcat ŞI English internat datorită rănilor suferite Spital.

[modifică] 2000-2001: 9 împuşcături

Pe 24 Mai, 2000, 50 de Centi O Fost atacat de ucigaş ONU, o presupus Darrzl Fi "Hommo" Baum, in fata casei bunicii lui, fosta Locuinta ONU SA in Jamaica de Sud, Queens. O intrat English Masina unui Prieten, Dar o Fost chemat SA Intre în Casa pentru o Lua nişte Bijuterii. Fiul Sau se afla la Casa, în Timp marcajului Bunica epoca lui în Grădina faţă.În DIN Partea DIN maşinii val Organizaţiei Natiunilor Unite, ONU Mai parcat o Masina. Un asasin sa apropiat de Partea stanga maşinii ONU, Cu pistol de 9mm ONU, SI O Nouă Trás Focuri de arma de la o distanţă mica.A Fost împuşcat de Nouă ORI: în Palma, în pusti, vandut ONU, piept, picioare ambele ŞI Partea stanga o obrazului.Rezultatul rănii de pe fata o Fost pierderea unei măsele de minte, SI O Mică, o degenerare vocii.Prietenul SAU O suferit o Rana de pe urma unei împuşcături.Au Fost duşi la spital Nivelul de 50 de Centi o Zile . Presupusul stat treisprezece atacator, Darryl Baum, ONU Fost omorât Trei săptămâni Mai târziu. Darryl Baum o atât Fost Prieten apropiat o lui Mike Tyson Pisica ŞI Garda de corp. Mike Tyson Una oferit 50.000 de $ pe capul ONU DOI Membri o unei bande violente, suspectată CA AR FI implicată English crima lui Darryl Baum. Afirmaţia O Fost facută de Către Dwayne Meyers, Membru al ONU Alt "Cash Money Brothers", o banda de Strada DIN Brooklyn, de Servicii Medicale ONU Fost acuzată de trafic de droguri, răpiri crime.Meyers Si, "Impreuna" Cu alti Membri ai CMB, Fost ro acuzaţi, în 2005, pentru trafic de droguri ŞI crimă, o depus mărturie la procesul lui Abubar condus Raheem.Raheem O Fost acuzat ca ONU o Masina de fuga dupa doua reglări de conturi, soldate Cu victime. 50 de Centi ISI aduce aminte: "Totul se-ntâmplă atât de Repede încât Nu ai Timp sa tragi inapoi ... Mi-O TOT Fost uitam teamâ ..., Timpul de masterat in oglinda retrovizoare Si-mi spuneam:" La Naiba , cineva ma împuşcat Fata version Ustură! ustură, ustură. "Sau, în memoriul" din bucati de greutate: Ö datele, la momentul ONU version Southside Queens, ONU Scris ", dupa ce am Fost împuşcat de Nouă ORI de la o distanţă Mică ŞI Nu am murit, am inceput SA CRED CA SA trebuie pacta sunt ONU Scop English Viata ... Cat de Rău AR Fi putut sa facă Acél glonţ English ACEA Directie centimetru ONU? stanga English Dreapta SAU ŞI dus m-as Fi. "Cinci Cu Un folosit scaun rotile ONU English primele şase LUNI ŞI O totalitate recuperat English version luni.Când spital ONU plecat DIN, STAT ONU version Poconos Cu prietena lui de fiul atunci ŞI lor.Regimul Sau de recuperare la ajutat sa-si clădească fizicul SAU musculare. Intr-ONU STAT în contractul semnat de spital ONU ONU Cu Columbia Records la perioada de Pisica. Totuşi, înţelegerea Anulat SA, SI O Fost puroi PE posedă Neagră, version Industria Muzicală dupa ce sa aflat ca ONU Fost împuşcat. Nereuşind sa găsească Cu studio ONU de îngrijire lucreze SA in SUA, ONU călătorit în Canada. Impreuna Cu Sau partenerul de afaceri Sha Money XL, ONU înregistrat peste treisprezece piese pentru casete, Cu scopul de unu-si o fata reputaţie.Popularitatea lui de 50 de Centi inceput Cand O SA crească în 2002, lansat ONU casete Materiale pe independenţi "ghici cine sa intors ". Începând SA atragă interes, Si acum sprijinit de G-Unit, 50 de Centi o continuat sa înregistreze piese.Au lansat casete, "50 Cent Este Viitorul", gasesc acopere ONU dupa Materialul lui Jay-Z ŞI Saadiq.

[modifică] 2002-Prezent: Drumul spre succes

În anul 2002, Eminem a ascultat o copie un oo albumului ONU "ghici cine sa intors?". A primit un ONU Cd-ul ONU principiile intermediul avocatului lui 50 de Centi, Cu grijă lucra managerul lui Eminem - Paul de Rosenberg.Impresionat album, Eminem la invitat pe 50 de Centi în Los Angeles, printre Altele, Nivelul Ro cunoştinţă Cu Dr.Dre. Dupa ce ONU semnat contractul de ONU de milioane de dolari 1, de 50 de Centi ONU ONU lansat mixtape "No mercy, No Fear". Conţinea o Piesa Nouă "Wanksta", de Servicii Medicale ONU Fost inclusa pe soundtrackul lui Eminem "8" mile. O firma de gestionare o semnat Cu o lui Crhis Lighty, "Violator de management" si Sha Money XL Group. Februarie în 2003, de 50 de Centi o SAU lansat albumul de debut de DE, "Get Rich or die tryin". Allmusic la descris ca gasesc "probabil albumul o grijă versiune urmă cel Mai Mult interes version Ultimul deceniu" Revista Rolling Stone la remarcat pentru "Stilul Negru Rutinat SAU., Claviatura atractivă ŞI timidul rimt expulzat" Cu aproximativ 50 de Centi producţia gasesc complimentând. "Una de îngrijire Nu VA înregistra insucces, fluxul de ONU demn de suspans te tine version îngrijire". A debutat numarul 1 in topul Billboard 200, având vanzari de 872,000 de exemplare English Zile primele Patru. Single-ul "In da club", pentru o Fost remarcat faptul ca o întrecut recordul Billboard ca gasesc Cel mai ascultat cantec DIN istorie la radio, în prima Săptămâna. Interscope ia acordat lui 50 cent etichetă propriul Sau, G-Unit Records, in anul 2003. Astfel, semnat ro Lloyd Banks, Tony Yayo, SI Young Buck, Ca membrii fondatori ai G-Unit. Joc Mai târziu o semnat, dupa ce semnase Cu o Aftermath AGREMENT lui Dr.Dre. În Martie 2005, Al doilea album de o lui 50 Cent, "Masacrul", vândut ONU 1,14 milioane de Copii primele English Patru Zile - cel ciclu Mai Mare de vanzari - Prins ONU si numarul 1 in topul Billboard 200, pentru şase săptămâni . A devenit artist solo Primul ONU de îngrijire avut single-uri Trei version Billboard Top 5 în Săptămâna aceeasi, Cu "Disco Inferno", "Candy Shop" si "Cum facem". Rolling Stone o Scris CA "Arma secretă o lui de 50 de Centi Este Vocea SA - sunetul înşelător - amator se desfăşoară pe Aproape perle perle perle fiecare referen dupa plecarea Lui Joc, De 50 de Centi semnat contractul de ONU ONU Cu Olivia veteranii rap. SI , Mobb Deep, pentru G-Unit Records, Spider Loc, MOP, SI Mai târziu Hot Rod de 50 de Centi SI-ONU Interesul manifestat de o lucra Cu rapperi DIN Afara grupului G-Unit,. Scrappy rapperi ca Lil 'de la BME , LL Cool J de la Def bijuterie, Mase de la Bad Boy, SI Freeway de la Roc-A-Fella, îngrijire Cu o ŞI înregistrat. Septembrie În 2007, ONU lansat al treilea album Sau, "Curtis", inspirat de Servicii Medicale ONU Fost DIN Viata SA de dinaintea lansării albumului "Get Rich or die tryin". O debutat numarul 2 in topul Billboard 200, având vanzari de 691 de mii de la prima vedere English Unitati Săptămâna, dupa Kenye West "Graduation", Cu epoca îngrijire VANZARI În Pentru competiţie, Lor gasesc version albumele lansate aceeaşi zi Un confimat la TRL pe 10 Septembrie 2008,. CA cel SAU patrulea album de-Al Al, "Before I distruct auto VA FI Gata English ŞI lansat Noiembrie".

[modifică] Nominalizări la premii muzicale

Nominalizări
Categorie Piesa / Album O Distincţie
Best Rap Album Rap Masacrul 2006 Nominalizat
Best Rap Performance Printr-ONU SAU Duo Grup Rap Imi Foarte loc MULT SAU Love Ea 2006 Nominalizat
Best Rap Performance Printr-ONU SAU Duo Grup Rap Bis 2006 Nominalizat
Cel mai bun Rap Solo Performance Rap Disco Inferno 2006 Nominalizat
Best Rap Song Rap Candy Shop 2006 Nominalizat
Best Rap Song Rap Imi Foarte loc MULT SAU Love Ea 2006 Nominalizat
Best New Artist General 50 Cent 2004 Nominalizat
Cel mai bun Bărbat Solo Rap Performance Rap Da, in club 2004 Nominalizat
Best Rap Performance Printr-ONU SAU Duo Grup Rap Magic Stick 2004 Nominalizat
Best Rap Song Rap Da, in club 2004 Nominalizat
Best Rap Album Rap Get Rich or die tryin 2004 Nominalizat


[modifică] Discografie

Articol principal: Discografia lui 50 Cent

Coperta albumului Informatii Despre album Coperta Alternativa
Puterea Dollar22.JPG
Power of the Dollar
Fara Coperta Alternativa
610px-ghici whos Inapoi (fata) Cover.jpg
Ghici cine sa intors?
Fara Coperta Alternativa
INCERC Get Rich Or Die ". JPG
Obţineţi Rich SAU INCERC Muri "
Fara Coperta Alternativa
Massacre.JPG
Masacrul

, # 2 (SWE)

  • Vanzari SUA in: 4.9m
  • Certificare RIAA: 5x Platinum (11,5 milioane versiune întreaga Lume)
Masacrul (Special Edition). Jpg
Get Rich or die tryin Soundtrack "- CD-ul albumului cover.jpg
Get Rich or die tryin "
Fara Coperta Alternativa
Coperta DVD Informatii DVD
Noua Breed.jpg
New Breed
[[Fisier: | center | 135px]] Inainte de distruct ONU auto
  • Lansat: 16 Decembrie 2008 (SUA)
  • Lansat Special Edition: [[]] [[]] (SUA)
  • Logo: G-Unit/Shady/Aftermath/Interscope
  • ediţie Specială Logo-ul: G-Unit/Shady/Aftermath/Interscope
  • Poziţie de top în: " (SUA), " (Regatul Unit), " (AUS)

, " (SWE)Sursa: http://www.50cent.com
Categorie: Articolele mele | Adaugat de: smit_93_09 (05.29.2010) | Autor: 50cent W
Vizualizari: 528 | Comentarii: 12 | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii inregistrati pot comenta
[ Inregistrare | Login ]
akon
voteaza
Promovare Gratuita - Top123
search
Copyright MyCorp © 2018 Creatorul de site-uriuCoz